Közép-Nyírségi Fejlesztési Egyesület
                                                                                                                                                                   
- Már megvásárolható az első magyar tervezésű és gyártású Mastiff Cargobike! www.mastiffcargobike.com - Regisztrálja vállalkozását, termékét vagy szolgáltatását Ön is honlapunkon! - Látogassa meg Baktalórántházán működő Recikliműhely szolgáltatásunkat!
CímlapTermékekAdatbázis 



Hírek



Technológiafejlesztés Pinte László karosszériajavító műhelyében


Pinte László vállalkozó a GINOP-1.2.9-20-2021-06144 számú projektjében, 4561 Baktalórántháza, Ady Endre u. 77. szám alatt technológaia fejlesztést hajtott végre a gépjárműkarosszéria tevékenységéhez kapcsolódóan. A pályázatban beszerzésre került 1 db ADVANCE GRAVITÁCIÓS SZÓRÓPISZTOLY, 1 db COLOR MATCH EASY MAP – SPECTROPHOTOMETER, 1 db Devilbiss DV1 felsőtartályos bázis pisztoly, 1 db Devilbiss DV1 felsőtartályos lakkozós pisztoly, a meglévő Brain Bee MAHLE AirNEX 9350 Automata klímaszerviz berendezés R134A/ R1234yf hűtőközeghez - 1 db Brain Bee Nitrogén-Hidrogén nyomáspróba és szivárgás ellenőrző készlet, valamint 1 db 3D technológiás SPACE futómű állító műszer. A projekt keretében 1 fő Közösségi célú marketing eszközök használata tárgyban képzésen vett részt. A sikeres megvalósítás érdekében projekt előkészítés, menedzsment és nyilvánosság területen külső szolgáltató igénybevételére került sor.

A megvalósult projekt hozzájárul a vállalkozás stabil működéséhez. A térségben a gépjármű állomány az országos átlagnál jóval idősebb ,ezért az általa nyújtott szolgáltatásokra való igény folyamatosan növekszik. Az életszínvonal emelkedésével egyenes arányosságban egyre többen rendelkeznek gépjárművel, ezen kívül sok a teherfuvarozó a térségben, valamint a mezőgazdasági vállalkozók száma is magas, akiktől folyamatos igény mutatkozik a szolgáltatásra. A képzés elvégzését követően a vállalkozás a marketing tevékenységét saját maga el tudja végezni, nincs szükség külső szolgáltatóra a tevékenységhez, ami megtakarítást jelent elősegítve a gazdaságos működést. A fejlesztéssel tehát új, korszerű, gazdaságosan működtethető eszközök kerültek beszerzésre, ami nem utolsó sorban az energiahatékonyságot is javítja. A szolgáltatás bővítésével, valamint az ügyfélkör növekedésével a vállalkozás árbevétele is növekedni fog, ami hozzájárul, hogy a vállalkozás hosszú távon is fenntartható maradhasson. A fejlesztés eredménye tehát egy kibővített szolgáltatási paletta, és egy még versenyképesebb, hosszú távon működő vállalkozás.





                    HÍR KÜLDÉSE
Menü
  • Hasznos információk
  • Események
  • Dokumentumtár
  • Archívum

  • Támogatók
    bgazrt.hu

    Elérhetőségeink
    Közép-Nyírségi Fejlesztési Egyesület

    Tel.: 06-42/550-008, mobil 06-20-475-66-07

    Cím: 4541 Nyírjákó, Fő u. 10.

    E-mail: kozepnyirsegi@gmail.com


    Partnereink